Jan 31, 2019

Resedokumentation som filmaffischer. Why not?

Visst man kan fotografera, instagramma och filma sina företagsresor. Men man kan också göra som vår kund …

IT-företaget WHY Solutions har som tradition att åka utomlands med sina anställda varje år. De väljer oftast spännande kulturella platser och städer. Dessa upplevelser bara måste dokumenteras. Visst det fotas, Instagrammas och filmas. Men sen då. De liksom försvinner i flödet av allt annat man fotat, Instagrammat och filmat. Why not ta det ett steg längre tänkte de och hörde av sig. De pitchade den riktigt roliga idén att dokumentera sina resor i form av filmaffischer! Vi föll för idén direkt. Fantastiskt kul och kreativt! Och, hur kul är inte det att se, framförallt visa upp, på kontoret.

Materialet hamnade hos oss

De där fotona, instragraminläggen och filmklippen hamnade hos oss istället. Tillsammans med en reserapport. Vi fick det spännande uppdraget att tolka resan och sätta en ton på den, mao filmaffischen.

De tre senaste affischerna

Monte Carlo 2018, Bilbao 2017 och Berlin 2016.

Visdom

Kunder med roliga och oväntade idéer – uppmuntra dem! Bra idéer är till för att förverkligas. Med ett proffsigt samarbete blir det inte bara roligare utan ett riktigt kul och bra resultat. Och alla känner sig delaktiga och stolta. Hur kul är inte det? Win win.

Vad gillar ni filmaffischidén?

Just ja, en kul grej till …

När varje affisch är klar har WHY Solutions avtäckning på kontoret där alla anställda så klart är inbjudna, det hålls tal och skålas i bubbel – ett minivernissage. Också en superidé som stärker reseupplevelsen.


~ KUDOS TILL DIG ~
Vi hjälper dig hitta formen genom och stärka ditt varumärke genom inspirerande strategier och god form.
Oavsett om det gäller företag, produkter eller tjänster.
*Kudos betyder heder eller ära. Det används ofta som beröm för en prestation.
Vår ambition är att sätta dig i rampljuset genom vårt starka samarbete.Följ och inspireras. Följ gärna ™Bloggen för tips & tricks, spaningar och nyheter – som stärker ditt varumärkesarbete.
Om du gillar det vi gör, gör det även på Facebook. Vi är alltid öppen för en kul dialog om branding och design.

written by Peter

I Create. Therefore I am.

Make my day – with a comment!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.