Dec 23, 2017

Tack för 2017. Gott nytt 2018!

Nyårskrönika 2017

Året börjar lida mot sitt slut. Men vi har bara börjat. Vi har haft en späckad uppstart sedan augusti. Det har varit så kul och inspirerande att få utveckla Kudos™. Och att vi sedan hittat en lokal som verkligen lever upp till våra önskemål (karaktär och läge) har varit väldigt inspirerande. Vi tackar Lundbergs som stöttat oss från start. Man kan nästan säga att måndagar blivit vår nya favoritdag, då vi får påbörja en ny arbetsvecka och grotta in oss i kreativ problemlösning.

Årets roligast

Kanske det roligaste har varit att få lära känna så många nya fantastiska människor i Norrköping med omnejd. Hade vi vetat detta skulle vi säkert dragit igång tidigare. Men 2017 kändes som rätt år för en nystart.

Vi känner en stor framtidstro på Norrköping. En fantastisk och kontrastrik stad med stort hjärta och engagemang. Här vill vi utvecklas. Tillsammans med er.

På solklar andraplats kommer så klart alla roliga projekt! Wow, vilken härlig blandning av samarbeten! Allt i från prisbelönta apförpackningar, ekoparfymer, bordsspel, filmaffischer, företagsprofiler, blödningsinformation, godisdesign, livsnjutarprodukter, inredningskoncept till spännande kampanjer, analyser och varumärkesprocesser.

Årets tråkigast

Vi hann aldrig med någon invigning 2017. Kunden går alltid före. Men vi har hela tiden tagit små steg mot att skapa en så inspirerande miljö som möjligt. Vi vill att våra lokaler ska bli en naturlig plats för kreativa möten, föreläsningar och avslappnade mingel. Det som står på inredningsagendan nu är en jättefondtapet, färdigställande av baren och förhoppningsvis en grön slingrande växtvägg. Sen är vi nog redo för en trevlig baluns. Kan bli att vi avvaktar tills värsta slasken lagt sig men innan det blir för ljust. Mysfaktorn vill vi åt. Håll ögonen öppna.

På G 2018

Under det kommande året ser vi fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och våra kunder. Förhoppningen är att ännu fler spännande verksamheter vågar utmana oss och sig själva för att skapa starkare varumärken i regionen.

Vi ser också fram emot att hitta på lite roliga saker med er. Vi tänker exempelvis roliga och lättsamma föreläsningar, AW-kvällar och utställningar. Allt i en nytänkande och spännande anda.

Vi vill även utveckla projekt där vi kan stötta “bättre behövande”. Vi tror på att tänka stort på det lilla stadiet. Alla kan inte göra allt, men vi kan alla gör något för att skapa en bättre värld. Har ni idéer, hör av er!

Letar du inspirerande samarbeten? Vi söker fortfarande efter drivna personer som vill sitta med oss, som vi kan samverka med utöver våra nuvarande samarbetspartners. Är du duktig på skriva, utveckla, fotografer eller kanske har något annat som kan komplettera vårt utbud, hör av dig. Läs mer här. Men vi är lite kräsna. Vi brinner för det vi gör – och vill att du gör det också!

Extra varmt tack

Ett extra stort och varmt tack till Acrilex, Almi, Ateljé 15, BNI, Camilla Neve fotograf, Conny A Andersson, Crelle Photography, Dahlin redovisning, Dahls, Fastighets AB L E Lundberg, FBIS, Gambiagrupperna, Gösta Lindwall Illustration, Heslyk Development, Högskoleprovguiden, Joakim Hedström/Eget Förlag, Mark Wilson, Monkids™, Neuvron, Odorem Mundi™,Sköld Design, Vänneberga gård, Wenngarn Dryckerier och Why Solutions. Utan er hade vi inte varit något. <3

Just nu njuter vi av en välförtjänt vila och laddar batterierna inför ett nytt och ännu kreativare 2018! Vi vill stötta små som större företag att utveckla sina varumärken.

Vi hoppas ni vill hänga med på vår resa.

Tack och kudos till er alla!
:Peter & Anna

 

 

P.S. Jag vill personligen tacka Anna från djupet av mitt hjärta. Du är fantastisk! Du har tillfört så mycket kvalitetshöjning sedan du klev in. Jag nästan ryser när jag tänker på hur vi kompar varandra. Visst det blir lite friktion men den kreativa processen går framåt och slutresultatet blir oftast outstanding när vi får ihop det. <3 :Peter

 


~ KUDOS FILOSOFI ~

VI HJÄLPER DIG HITTA FORMEN
Vi hjälper modiga kunder att nå sin fulla potential genom att skapa starka varumärken.
Genom strategiskt tänk och stark formgivning.
Oavsett om det gäller företag, produkter eller personliga varumärken.

 


 

Följ och inspireras. Läs och följ gärna ™Bloggen/Varumärkesbloggen för tips och trick för vad du kan göra själv i ditt varumärkesarbete. Om du gillar det vi gör supporta och följ oss även på Facebook. Vi är alltid öppen för en kul dialog om varumärkesbyggande och formgivning.

 

written by Peter

I Create. Therefore I am.

Comments
 • Henrik Karlsson Dec 27, 2017 Reply

  Gott Nytt till er med????

  • :Peter Dec 27, 2017 Reply

   Tackar ödmjukast Henrik! Ser fram emot att hänga med dig m fl nästa år! Nu kör vi, snart! ?

 • Anna Larsson Dec 29, 2017 Reply

  Tack till Er Peter Mäkelä och Anna Tollwé för ett fint 2017, nu ser vi fram emot ett fantastiskt 2018 och behöver er första arbetsdagen på nya året ?!

 • Elisabet Tollwé Dec 29, 2017 Reply

  Lycka till 2018? och framåt.

 • Hillevi Mäkelä Dec 29, 2017 Reply

  God fortsättning!

 • Teresa Kyndel Dec 29, 2017 Reply

  Gott nytt år till er med!

 • David Farman Dec 29, 2017 Reply

  ❤ STORT tack!
  Och detsamma till Er,
  Anna & Peter Mäkelä så hedrande att nämnas❤

  Härligt att läsa att det varit ett bra 2017 för Er, samt att 2018 har ännu mera att erbjuda.

  Och dé är angenämt at få vara Eran vän, härliga Ni.

  ?STOR KRAM?

 • Conny Andersson Dec 29, 2017 Reply

  Gott Nytt & en Bamse kram!

Make my day – with a comment!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.