Apr 29, 2017

Storybranding

Storybranding
Storybranding. För att bygga ett starkt varumärke krävs ett bra förarbete. Vi anser att din historia är det viktigaste som finns, för dig. Det är inte förrän man dissekerat sitt företag, varumärke eller produkt som man kan börja hitta din röda tråd.

Tänk hjärta till hjärta

Tänk att man utgår från ditt hjärta, när man processat all viktigt innehåll i en brainstorm – för att hitta rätt blodomlopp (“röda tråd”) som skapar ett pirr i nervsystemet och en skön magkänsla – Som får betraktarens sinnen att gå igång och känna hjärta för din “produkt”. ∞

Det handlar inte om att ha mest kanaler

Det handlar om att synas på rätt! Och göra det rätt. Visst det finns en handfull kanaler som är ganska självklara att finnas på. Men det är inte förrän “historiepusslet” är lagt som vi ser vart du verkligen borde synas och höras för att få ut din röst.

Sen är den enkla biten att skapa webbsidor, trycksaker, sociala mediekanaler eller en omprofilering. Men det är en senare nöt att knäcka.

Genom att göra en storybranding får man även ett konkret verktyg och underlag till hur du borde upplevas.

Just do it*

Hör av dig när du känner dig redo att ta ditt varumärke ett steg längre. Vi lovar att storybranda sitt företag är inte bara ett klart utvecklingssteg för företaget. Det är förbannat kul och inspirerande också!

*Det finns gott om varumärken som har en stark storybranding. Bara man säger namnen eller deras payoff så känner man något. Känn på: 

NIKE – Just do it
Apple – Think Different
Red Bull – Ger dig vingar
OBH Nordica – Designing good life

 


~ KUDOS FILOSOFI ~

VI FÅR DIG ATT BLI OUTSTANDING
Vi hjälper modiga kunder att nå sin fulla potential genom att skapa starka varumärken.
Oavsett om det gäller företag, produkter eller personliga varumärken.

 


 

Följ och inspireras. Läs och följ gärna ™Bloggen/Varumärkesbloggen för tips och trick för vad du kan göra själv i ditt varumärkesarbete.
Om du gillar det vi gör supporta och följ oss även på Facebook. Vi är alltid öppen för en kul dialog om varumärkesbyggande och formgivning.

 

written by Peter

I Create. Therefore I am.

Make my day – with a comment!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.