Jun 12, 2018

Starbreeze game wear

Varför är merch så fula?

Är det någon bransch som ligger i framkant så är det modebranschen. Men av någon lustig anledning hänger inte merchandisebranschen med. Det mesta ser väldigt oinspirerande, omedvetet och tråkig ut. Tycker vi.

Vi tog en dialog med en av landets mesta framgångsrika spelföretag, Starbreeze. De höll med oss. Och förklarar att spelanvändarna är inte riktigt där än. Målgruppen är mer fokuserad på själva spelen än sakerna runt omkring. Visst de köper t-shirtsen och muggarna men bryr sig inte så mycket om hur de ser ut. Än. Vi i Sverige ligger lite före där när det gäller mode- och designmedvetenhet. Vi är helt enkelt lite mer kräsna än de stora spelkonsumenterna som finns i Östeuropa och Amerika.

De älskade våra idéer och designs men de hamnade i “spara lådan”.

Vad tycker ni? Skulle inte du hellre ha något i denna anda om du var spelintresserad?

Pssst!

Känner ni till några som är mer medveten och tycker att man borde hänga med i utvecklingen – tipsa om oss! *vi ger mycket kärlek och kudos tillbaka*

~ KUDOS FILOSOFI ~

<

p style=”text-align: center;”>VI HJÄLPER DIG HITTA FORMEN
Vi hjälper modiga kunder att nå sin fulla potential genom att skapa starka varumärken.
Genom strategiskt tänk och stark formgivning.
Oavsett om det gäller företag, produkter eller personliga varumärken.


Följ och inspireras. Läs och följ gärna ™Bloggen/Varumärkesbloggen för tips och trick för vad du kan göra själv i ditt varumärkesarbete.
Om du gillar det vi gör supporta och följ oss även på Facebook. Vi är alltid öppen för en kul dialog om varumärkesbyggande och formgivning.

written by Peter

I Create. Therefore I am.

Make my day – with a comment!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.