Nov 16, 2017

Fiktiv retroaffisch ökar lagkänslan

Vad får man om man plockar ihop dessa godbitar?

 

 

Jo, detta! Efter lite handpåläggning …

 

Att komponera fiktiva filmaffischer som inredningsdetaljer hör inte till vardagsuppdragen, men ack så roliga. Kan bli precis hur galet som helst. Detta är andra filmpostern för WHY Solutions. En komprimerad återberättelse av årets team buildingresa, till Baskien.

Baktanken med dessa affischer är inte att bara att de ska se kul och fina ut på kontoret. De ska framförallt stärka lagandan. Bygga vi-känslan. Vårdar vi och lyfter våra medarbetare, har vi de bästa ambassadörerna ett företag kan ha.

 

Se även förra affischen, ‘Buller i Berlin’

 


 

UPPDRAG: Formge en minnesvärd retroaffisch
UPPDRAGSGIVARE: WHY Solutions
ARBETSINSATS: Bildretusch, montage, grafisk design och layout
P.S. Bilderna lånades på nätet endast pga att detta inte är en kommersiell produkt, det är ett lekfullt konstverk som kommer hänga på ett kontor. Annars betalar vi alltid så klart för bilder.

Spontan kundkommentarer;

SKITBRA! Riktigt bra blev det!!! Ni borde ju bli konstnärer. Hela kontoret väntar med spänning. Det här kommer glädja och stärka oss en lång tid framöver. Ser fram emot avtäckning för resten av gänget”
/Erik Sonesson, VD WHY

 


~ KUDOS FILOSOFI ~

VI FÅR DIG ATT BLI OUTSTANDING
Vi hjälper modiga kunder att nå sin fulla potential genom att skapa starka varumärken.
Oavsett om det gäller företag, produkter eller tjänster.

 


 

Följ och inspireras. Läs och följ gärna ™Bloggen/Varumärkesbloggen för tips och trick för vad du kan göra själv i ditt varumärkesarbete.
Om du gillar det vi gör supporta och följ oss även på Facebook. Vi är alltid öppen för en kul dialog om varumärkesbyggande och formgivning.

 

written by Peter

I Create. Therefore I am.

Make my day – with a comment!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.